Maatwerk

Wil jij je professionaliteit versterken of een maatwerktraining voor je team of organisatie? Kenmerkend is onze integrale en systemische benadering. Daarmee is persoonlijke groei onderdeel van professionele ontwikkeling. Verbeteringen die zichtbaar worden de uitvoering.

Door een ruimte ervaring in de GGZ, justitiële zorg, onderwijs en sociaal domein kennen we de spanningsvelden en uitdagingen van binnenuit. Vanuit de inhoud en bedrijfsvoering.

Jaarlijks verzorg ik de training Intervisie Begeleider en de training Teamcoaching. Daarnaast op vraag trainingen over parallelprocessen, ervaringsgerichte werkvormen. Voor Mies & Partners verzorg ik trainingen voor juristen, bewindvoerders, advocatuur in het omgaan met mensen met psychische aandoeningen.

Online en fysieke trainingen

Onze training zijn vormgegeven in een online leeromgeving. Daarvoor heb ik ME-WE E-Learning opgericht.

  • WE-trainingen worden gecombineerd met online bijeenkomsten.
  • ME-trainingen worden gecombineerd met individuele coaching.  

Alle trainingen zijn incompany en op maat mogelijk.

Wil je meer weten, stuur me een bericht via het contactformulierBel of Whatsapp naar 06 53 94 41 47