Tijdens mijn werkzaamheden als stafmedewerker deskundigheidsbevordering en instellingssupervisor raakte ik meer en meer geboeid door team- en organisatie dynamiek. Het onderzoeken en analyseren van deze dynamiek resulteerde in een boek over teams en een spel voor teams om gezamenlijk de volgende ontwikkelstap te kunnen bepalen. Het Teamraster  werd uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum samen met het boek ‘Teams in welzijn en gezondheidszorg’.
Gedurende een loopbaan als hulpverlener en stafmedewerker deskundigheidsbevordering en methodiekontwikkeling heb ik Post Academische Leergang supervisiekunde gevolgd. Deze opleiding richt zich op supervisie, coaching en organisatiebegeleiding. Ik ben tevens opgeleid en bevoegd Leersupervisor. Voor professionals verzorg ik werkbegeleiding, supervisie of leertherapie. Jaarlijks geef ik een 3-daagse intervisietraining
De kosten voor organisatie begeleiding bedragen:

  • Organisatiesupervisie   € 125 – 150 per uur
  • Organisatiecoaching     € 125 – 150 per uur
  • Teamcoaching                € 150 – 200 per uur
  • Intervisie                         € 150 – 200 per uur
  • 3-daagse Intervisie training € 750,=

Wil je je aanmelden of heb je een vraag neem dan gerust contact op via het contactformulier of telefonisch via 06 53 944 147.
Mocht je niet tevreden zijn?
Wanneer je een klacht hebt over een training, begeleide intervisie, supervisie, coaching, psychologische hulpverlening of vaktherapeutische behandeling gegeven door of in opdracht van Gorry Cleven kun je contact opnemen met via email (info@inscene-ppo.nl) of telefonisch via 06 53 94 41 47. Bij voorkeur behandelen we je klacht direct. Mocht dat niet lukken dan hanteren wij de volgende procedure. Na ontvangst van de klacht krijg je binnen twee werkdagen een bevestiging dat het bericht ontvangen is. En zal binnen drie weken, vertrouwelijk, in behandeling worden genomen. Wanneer het niet mogelijk is je klacht binnen de drie weken af te handelen ontvangt je bericht over de werkelijke duur van afhandeling. Wanneer je na deze afhandeling niet tevreden bent kun je een klacht indienen bij een van de volgende beroepsverenigingen:

  • LVSC, via www.lvsc.eu
  • FVB, via www.vaktherapie.nl
  • NVPA via www.nvpa.org
Deze beroepsorganisaties behandelen klachten binnen de door hun opgestelde beroeps- en gedragscode. Het oordeel een van deze beroepsorganisaties wordt als bindend opgevat en eventuele maatregelen of adviezen zullen zo snel mogelijk worden opgevolgd.