Tijdens mijn werkzaamheden als stafmedewerker deskundigheidsbevordering en instellingssupervisor raakte ik meer en meer geboeid door team- en organisatie dynamiek.

Het onderzoeken en analyseren van deze dynamiek resulteerde in een boek over teams en een spel voor teams om gezamenlijk de volgende ontwikkelstap te kunnen bepalen.

Het Teamraster  is een teamspel waarmee medewerkers niet alleen zicht op hun persoonlijke dynamiek en samenwerking krijgen, maar ook op hun doelmatigheid en informele processen. Het Teamraster – Spel werd uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum samen met het boek ‘Teams in welzijn en gezondheidszorg’.

De begeleiding van zelfsturing in teams kan niet zonder kennis van de krachten in een organisatie die deze zelfsturing ondersteunen of juist in de weg staan. Bewustwording van parallel processen in de alle lagen van een organisatie is helpend bij een koerswijziging. Parallelle dynamieken tussen aandacht of verwaarlozing in gezinssystemen en organisaties biedt informatie over dit informele krachtenspel. Dit kan een verstorende factor zijn het behalen van doelstellen en resultaat.

Gedurende een loopbaan als hulpverlener en stafmedewerker deskundigheidsbevordering en methodiekontwikkeling heb ik Post Academische Leergang supervisiekunde gevolgd. Deze opleiding richt zich op supervisie, coaching en organisatiebegeleiding. Ik ben tevens opgeleid en bevoegd Leersupervisor. Voor professionals verzorg ik werkbegeleiding, supervisie of leertherapie. Jaarlijks geef ik een 3-daagse intervisietraining

Meer informatie over (leer)supervisie, coaching is te vinden op https://gorrycleven.com/training-coaching-supervisie/training/

De kosten voor organisatie begeleiding bedragen:

  • Organisatiesupervisie   € 125 – 150 per uur
  • Organisatiecoaching     € 125 – 150 per uur
  • Teamcoaching               € 150 – 200 per uur
  • Intervisie                       € 150 – 200 per uur

Wil je je aanmelden of heb je een vraag neem dan gerust contact op via het contactformulier of telefonisch via 06 53 944 147.

 

 

Geef een reactie