Inzichten door schrijven

Het schrijven begon ruim 25 jaar geleden vanuit de behoefte mijn werk als (psycho-) dramatherapeut over te dragen en te funderen. Eerst schreef ik modules en artikelen over een gestandaardiseerde observatie methode, de taal van het lichaam en de ontwikkeling van creatieve therapie. Later over dramatherapie, ervaringsgerichte werkvormen, trainingsacteren en over teamontwikkeling. 

Dat schrijven een confronterend en creatief proces is ontdekte ik tijdens het schrijven van mijn eerste boek. Stilstaan bij kennis en ervaring door te ordenen en wetenschappelijk te onderbouwen. Teruglezen en anderen laten meelezen zorgt voor extra reflectie. Tijdens het schrijfproces ontstaan nieuwe inzichten. 

Hier kun je publicaties of onderdelen downloaden. Ook enkele interessante publicaties over reflectie zijn hier terug te vinden. Incidenteel schrijf ik op opdracht of ben ik meelezer. Wil je meer weten neem dan gerust contact op, via het contactformulier of telefonisch via 06 53 944 147 of Whatsapp.