Doorgaans richt coaching zich op het verbeteren van jezelf in werksituaties. Dat kan zijn doordat je over je grenzen gaat in je werk, je niet meer gelukkig bent met de dingen die je doet. Je opgebrand bent of de balans kwijt bent. Het kan ook zijn dat je niet goed uit de verf komt. Je een leidinggevende of andere positie hebt gekregen. Je nog aan het worstelen bent deze rol je eigen te maken. 

Een coachtraject kan een kort traject zijn van 5 – 7 bijeenkomsten.

Als je privé-leven meer doorklinkt in je vraag dan je werk of er sprake is van een onverwerkt thema dan kan het belangrijk zijn een therapietraject te starten. Dat kan binnen de aanvullende verzekering van je zorgverzekering soms ook deels worden vergoed. Ik ben bevoegd psychosociaal hulpverlener, dramatherapeut en psychomotorisch therapeut. Ik begeleid ook professionals die een leertherapie willen volgen in het kader van bijvoorbeeld de opleiding Rouw en verlies. 

Ben je nieuwsgierig naar coaching of naar persoonlijke ontwikkeling binnen een onverwerkt thema? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of telefonisch via 06 53 944 147.