Als coach, supervisor en leersupervisor ben ik lid van de Landelijke Vereniging voor Supervisie, Coaching en organisatie begeleiding; de LVSC. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van registratie en herregistratie.
Als intervisor – instellingssupervisor heb ik veel ervaring opgedaan in begeleide intervisie van teams en advisering van directies en management. Als stafmedewerker deskundigheidsbevordering was ik verantwoordelijk voor het scholingsaanbod van de medewerkers in de forensische psychiatrie. Een cliënt- en beroepsgroep die continu te maken heeft met externe, interne en publieke druk. Trainingen psychopathologie, groepsdynamiek, risicotaxatie, grensoverschrijdende seksualiteit, omgaan met lastige cliënten, incident bespreking en terugval preventie plan waren standaard onderdeel in dit scholingsaanbod.
In deze periode deed ik onderzoek naar de ontwikkeling van teams, eigenaarschap en zelfsturing binnen de gezondheidszorg en de forensische psychiatrie. Dit resulteerde in boek over Teams en het Teamraster, een spel voor teamontwikkeling. Daarnaast publiceerde ik over Spelenderwijs teamfasen herkennenEen krachtige leeromgeving en  De kracht van ervaren.
De kosten voor een begeleide intervisie, masterclass- of teamtraject zijn afhankelijk van de locatie, voorbereiding, tijdsduur, verwerking en lengte van het traject. Regelmatig kunnen klanten een beroep doen op hun werkgever, vaak zijn er CAO afspraken omtrent leren en ontwikkeling, een studiebudget of een fonds. Zelfstandigen kunnen de kosten aftrekken van de belasting.
Mijn opdrachtgevers zijn zeer divers, voornamelijk te vinden binnen de gezondheiszorg, justitie en besturen en vakorganisaties. Onder meer; Gemeente Heerlen, GGzE, IGO-Post, Buro Verheijen, Hetsen & Visschers, Mies & partners, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Rotterdam, VHP2, NEOS, Vitalis Zorggroep, PI-Vught, PI-Tilburg, St Anna Ziekenhuis, Gemeente Boxtel, Severinus, Interpolis, GGZ-Zuyderland, de Basis, Locus training en coaching.
Meer weten over mijn ervaring en achtergrond? Stuur gerust een bericht via contactformulier of bezoek mij op LinkedIn