Wil je professioneel intervisie leren begeleiden? Wil je in de methodiek van intervisie begeleiden kunnen variëren? Wil je de groepsontwikkeling van teams en samenwerken beter leren begrijpen dan is deze intervisie training iets voor jou!

Er is een online intervisie-training voor de zomer en een F2F intervisie-training in het najaar.

Intervisie is een begeleidingsvorm  waarbij professionals elkaar ondersteunen in het verbeteren van hun functioneren en hun deskundigheid van het werk. Vaak is intervisie een professionele uitwisseling tussen medewerkers die werkzaam zijn in dezelfde sector en hetzelfde vakgebied.

Een intervisiegroep streeft naar een veilige omgeving zonder hiërarchie. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de inhoud van het werk. Ervaringen, gevoelens, overtuigingen, organisatie- team of groeps-dynamiek, parallelprocessen, persoonlijke & professionele indentiteit en ethische vragen komen aanbod. Je maakt kennis met verschillende methodieken.

Begeleiding van intervisie vraagt om meerdere competenties. Naast het bewaken van de tijd en structuur,  samenvatten en doorvragen. Is het belangrijk een betrouwbare omgeving te bieden, te spiegelen en te reflecteren op de dynamiek. Tijdens de intervisie-training leren de deelnemers hun eigen stijl, de professionele identiteit in relatie tot persoonlijke patronen.

Leeropbrengst Na deze intervisie-training ben je in staat om zelfstandig een intervisiegroep te begeleiden. Intervisie binnen je organisatie te implementeren.

Online/beeldbel intervisie-training: 19 juni 09.30 – 16.30 / 26 juni 13.00 -17.00 / 1 juli 09.00 – 13.00 / 10 juli 13.00 – 17.00 / 17 juli 09.00 – 13.00 uur. Kosten € 650 inclusief BTW en reader (10% korting voor leden LVSC)  VOL

GEEF JE OP VOOR DE WACHTLIJST ONLINE/BEELDBEL INTERVISIE-TRAINING

F2F intervisie-training in Eindhoven (indien mogelijk binnen de richtlijnen van de RIVM): vrijdagen vanaf 09.30 op de vrijdagen 9 oktober, 6 november, 4 december. Kosten € 750 inclusief BTW, reader, lunch (10% korting voor leden LVSC)

Accreditatie: LVSC – 6 PE – (leer)supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders / Registerplein – 26 PE – Cliëntondersteuners, Gezinshuisouders, GGZ-agogen, Maatschappelijk werk, Sociaal Agogen, Register Sociaal Juridisch Dienstverleners, Sociaal Werkers / SKJ in aanvraag.

Het is mogelijk de intervisie-training incompany te verzorgen of uw organisatie te begeleiden in de implementatie van intervisie.  Neem contact op voor een adviesgesprek of een offerte via het contactformulier of bel naar 06 53 94 41 47

Opgave voor de training is direct mogelijk via info@inscene-ppo.nl of gorrycleven@icloud.com of onderstaande contactformulier.