Om jezelf scherp en fris te houden in je werk is het nodig om regelmatig stil te staan.

Supervisie richt zich op de professionaliteit van je beroep. Hoe jij de professionaliteit persoonlijk vorm geeft. Je professionele identiteit staat centraal. Dat kan binnen het kader van een (vervolg)opleiding of binnen je werk.

Ook als je al langer aan het werk bent kan het verhelderend zijn te reflecteren op wat je doet, hoe je denkt (overtuigingen) en wie je bent. We noemen dat triple loop learning.

Leersupervisie richt zich specifiek op het persoonlijk-professionele leerproces naar de registratie tot supervisor of coach. Jou ontwikkeling in de beroepscompetenties van supervisie of coaching staat centraal.

Als supervisor verzorg ik voornamelijk trajecten voor professionals in de gezondheidszorg, de Basis en Specialistische GGZ, de forensische psychiatrie, justitie, het sociaal domein en de LVB sector. Ik verzorg supervisie binnen de PMKT opleiding, ben supervisor voor de vaktherapeuten. Voor Severinus, de GGzE en de WSG ben ik externe supervisor.

Ben je nieuwsgierig of heb je een vraag neem dan gerust contact op via het contactformulier of telefonisch via 06 53 944 147.