Vaak worden teams gevraagd meer zelfsturend te opereren, beter samen te werken, elkaar aan te spreken en feedback te geven. Dit lijkt vanzelfsprekend, echter weten we dat het samenwerken in teams niet afhankelijk is van afspraken en voorschriften.

In teams komen allerlei processen, mensen en eigenschappen bij elkaar. Daarnaast heeft een organisatie of een manager (op afstand) een geschiedenis is het vertrouwen, containen, sturen, ondersteunen of verwaarlozen van een team. Dit heeft invloed op de competenties en het eigenaarschap van teamleden, op het overheersen van emoties en het leervermogen van teams.

Intervisie is een instrument als teamleden kunnen leren van elkaar, teamcoaching is nodig als het inzicht om te veranderen er wel is maar het vermogen daartoe nog te divers is. Er is een grote diversiteit in een team die nog niet verdragen kan worden.

Wil je als team leren kijken naar waar jullie staan, of wil je al manager ondersteuning bij het coachen van je team? Heb je vragen neem dan gerust contact op telefoniscn of vul het contactformulier in.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s