Intervisie is een methodisch gesprek tussen mensen die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied met als doel elkaar te helpen beter te functioneren in hun vakgebied. Kenmerk is de gelijkwaardige en vrijwillige deelname aan de intervisie. Heldere afspraken over geheimhouding, duur en methode zijn van belang om de intervisie over een langere periode zinvol te houden. Intervisie is een zelfhulpmethode waardoor begeleiding niet noodzakelijk is. Onderwerp van gesprek zijn de werkzaamheden en problemen waarvan de inbrenger graag met anderen van gedachte wil wisselen om de kwaliteit van het werk te verbeteren.

Om een intervisie op te starten binnen een organisatie is tijdelijke begeleiding wenselijk. In een 5-tal sessie kunnen we de methode vaststellen die past en kunnen de deelnemers de verschillende rollen leren hanteren.

Wil je starten met intervisie binnen je organisatie, een vakgroep of een team? In een verkennend gesprek kunnen we kijken wat past voor jullie. Neem gerust telefonisch contact op via 0653944147 of vul het contactformulier in.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s