Supervisie is een leertraject dat wordt ingezet om de kwaliteit van een vakgebied op peil te houden. Veel beroepen maken in hun registratie eisen gebruik van supervisie als methodisch instrument waarbij reflectie op gedrag, ervaringen en overtuigingen, op overdracht en tegenoverdracht in de werksituatie centraal staat.

In supervisie ben maximaal eigenaar van je eigen leervraag binnen de context van je beroep. Als supervisor stel ik me niet wetend op. Je persoonlijke leervragen worden methodisch aan de hand van inbreng en reflectie besproken. Door middel van doorvragen, verder onderzoeken en verbinden met nog onbewuste aspecten jezelf.

Door spiegeling van wat er in de supervisie relatie aan de orde is en dit verbinden met de werksituatie of met je persoonlijk – professionele denken, voelen en handelen. Dit leidt tot een beter functioneren. Beter in die zin dat het beter past bij de kernwaarden die bij jou en je beroep horen. Zodat je in je beroep kunt doen wat je werkelijk wilt en kunt.

Supervisie kan individueel gegeven worden of in een kleine groep van 3 personen. Het aantal bijeenkomsten is afhankelijk van de vraag of de eisen van een beroepgroep. Ik geef supervisie aan artsen, coaches en counsellors, hulpverleners, managers, psychosomatisch fysotherapeuten, vaktherapeuten, speltherapeuten.

Wil je meer weten of heb je vragen neem dan gerust telefonisch contact op of maak dan gebruik van het contactformulier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s