Stralend falen

stralend falen intervisiemethode
Nieuw: het Stralend Falen intervisiespel brengt intervisie, krachtgericht coachen en positieve psychologie samen

Medio februari is ie verkrijgbaar: een vernieuwend kaartspel en praktisch hulpmiddel dat faalervaringen helpt omzetten in waardevolle leermomenten en persoonlijke ontwikkeling. Vernieuwend omdat het, anders dan andere intervisiemethoden, gebaseerd is op de positieve psychologie en het krachtgericht coachen. Het spel vloeit voort uit de ‘Stralend Falen Intervisiemethode’. Ben je student, docent, supervisor, coach of onderdeel van een team die meer uit intervisie wil halen? Dan wil je dit spel hebben.  

Uniek door een positieve benadering

De methode is gebaseerd op een groeimindset: falen hoort erbij. Waar traditionele intervisiemethodes vaak focussen op het analyseren van problemen en fouten, onderscheidt het Stralend Falen intervisiespel zich door een positieve, oplossingsgerichte aanpak. En, anders dan bij positieve intervisie, start de Stralend falen intervisiemethode met het vertellen van een blunder. De methode zet in op het zien van de kracht en potentie die in elke faalervaring zit. Het Stralend Falen intervisiespel richt zich specifiek op het laten zien en benutten van je persoonlijke krachten. Het spel stimuleert je om je eigen kernkwaliteiten te herkennen en te versterken. En zo kun je je op een positieve manier ontwikkelen

Zet je faalervaringen om in talenten en ontwikkeling

Het was nog nooit zo makkelijk. Het spel is een innovatieve benadering van leren van fouten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Gorry Cleven, maker van het spel, vertelt: ‘Het is goed om te ervaren dat je als professional mag falen. Dat je daar júist van kunt leren. De kaarten helpen je stapsgewijs om een faalervaring om te zetten naar talenten en ontwikkeling. Je reflecteert vanuit een blunder op de ideale situatie. Je wordt bewust van de al aanwezige vaardigheden en talenten. Vervolgens maak je contact met je ideaal en voor jou belangrijke waarden.’ Gorry Cleven biedt al jaren (leer)supervisie, coaching en begeleide intervisie .

Je bestelt het spel tot 1 maart met korting
De methode met het nieuwe kaartenspel zijn een praktisch hulpmiddel bij intervisie. De handleiding geeft algemene informatie over intervisie en beschrijft de verschillende Stralend falen-stappen die bij deze intervisiemethode horen. Samen met de kaarten kun je direct aan de slag. Tot 1 maart 2024 bestel je de het spel zonder de gebruikelijke €5,- verzendkosten. Meer informatie over het spel en de e-learning over deze intervisiemethode vind je op www.me-we-elearning.com.