Wat kan ik jou bieden?

Als supervisor, coach en intervisor begeleid ik professionals in de zorg, de Basis en Specialistische GGZ, de forensische psychiatrie, justitie en het sociaal domein. Ik verzorg supervisie binnen de PMKT opleiding, leersupervisie binnen het Kempler instituut of de verkorte supervisie opleiding bij InHolland. Ik ben lid van Coaches voor Medici en geef begeleide intervisie aan huisartsen, multidisciplinaire teams zoals bv een (forensisch) FACT team, personeelsbegeleiders, intervisie aan instellingssupervisoren.

Ik geeft groep en individuele supervisie aan vaktherapeuten, verpleegkundigen en agogen. waar nodig binnen het SKJ-reflectiekader.

Als leersupervisor was ik verbonden aan de opleiding Begeleidingskunde van de Hogeschool Rotterdam. Voor de verkorte supervisie opleiding van InHolland verzorg ik leersupervisie voor docenten aan de huisartsen opleiding. Regelmatig verzorg ik een 2de leersupervisie in het kader van de registratie tot supervisor.

Sinds 2001 ben ik lid van de LVSC. De Landelijke Vereniging voor Supervisie, Coaching en Organisatiebegeleiding.  Voor Noord-Brabant ben ik regio-coördinator en organiseer ik bijeenkomsten op het gebied van kennisdeling voor supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders.

Mijn ervaring als supervisor heb ik opgedaan binnen de Fontys en het leger des Heils. Bijna 10 jaar heb ik als instellingssupervisor gewerkt bij De Woenselse Poort en de GGzE. Ik deed onderzoek naar teamontwikkeling en ontwikkelde een spel voor zelforganisatie. Hiermee kunnen teamleden optimaal hun formele en informele processen herkennen en hun volgende ontwikkelstap bepalen.

Dit resulteerde in een aantal publicaties over Teamontwikkeling Een boek en een spel voor teams, het Teamraster (uitverkocht)

Prijzen

De prijzen voor coaching, supervisie en leersupervisie liggen tussen de € 125 – € 145 per uur.  Dat is inclusief voorbereiding en BTW. De prijs voor begeleide intervisie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit kan variëren tussen de € 150 bij vier deelnemers tot maximaal € 200 per uur.

Werkgevers

Ik adviseer klanten altijd in overleg te gaan met hun werkgever over de kosten. Werkgevers willen investeren in de kwaliteit en het welzijn van hun medewerkers. Vaak zijn er CAO afspraken op het gebied van leren en ontwikkeling. Zelfstandigen kunnen de kosten aftrekken van de belasting. Maatwerkoplossingen zijn bespreekbaar.

Wil je meer weten over mijn ervaring en achtergrond? Neem gerust contact op of neem een kijkje op mijn profiel via LinkedIn