Als coach, supervisor en leersupervisor ben ik sinds 2001 lid van de Landelijke Vereniging voor Supervisie, Coaching en organisatie begeleiding; de LVSC. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van registratie en herregistratie. Voor de regio Brabant organiseer ik regelmatig bijeenkomsten op het gebied van kennisdeling voor supervisoren en coaches.

De supervisie opleiding heb ik gevolgd bij de PAO- GITP, de opleiding tot leersupervisor bij Pro-education. Als intervisor – instellingssupervisor heb ik ongeveer 10 jaar bij de GGzE – De Woenselse Poort gewerkt. Van daaruit deed ik onderzoek naar de ontwikkeling van teams, eigenaarschap en zelfsturing binnen de gezondheidszorg en de forensische psychiatrie. Dit resulteerde in boek over Teams en het Teamraster, een spel voor teamontwikkeling. Daarnaast heb ik gepubliceerd over Een krachtige leeromgevingen De kracht van ervaren.

Als coach heb ik een aanvullende opleiding gedaan bij de LVSC tot erkend Coach en als loopbaancoach bij de Alba Academie. Als coach maak ik gebruik van de ICL-R test. Een interpersoonlijke test die zicht geeft op je communicatie in contact met anderen. Hiermee heb ik veel ervaring opgedaan als therapeut en een licentie training gevolgd bij de Leary Academy. Zo ook op het gebied van preventie van burnout en stresshantering heb ik me verder gespecialiseerd. Hierbij maar ik gebruik van HRV-Biofeedback.

Ik ben tevens opgeleid als dramatherapeut en psychomotorisch therapeut. Voor therapeuten (in opleiding) verzorg ik werkbegeleiding, supervisie of leertherapie.

leersupervisor werkte ik enkele jaren bij de opleiding Begeleidingskunde van de Transfergroep – Hogeschool Rotterdam. Wil je meer weten over mijn ervaring en achtergrond? Bezoek mijn profiel op LinkedIn

De kosten voor een (leer)supervisie- of coaching liggen tussen de € 100 – € 145 per uur. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van de voorbereiding, tijdsduur, verwerking en lengte van het traject.

Voor de onkosten kunnen klanten een beroep doen op hun werkgever, vaak zijn er CAO afspraken omtrent leren en ontwikkeling, een studiebudget of een fonds. Zelfstandigen kunnen de kosten aftrekken van de belasting. Maatwerkoplossingen zijn bespreekbaar.