De Landelijke Vereniging voor Supervisie, Coaching en Organisatie begeleiding richt zich op de kwaliteit van supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders. Sinds 2001 ben ik lid van de LVSC en voldoe ik aan de eisen voor registratie en herregistratie. Voor Noord-Brabant ben ik regio-coördinator en organiseer ik bijeenkomsten op het gebied van kennisdeling voor supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders.
Mijn ervaring als supervisor heb ik opgedaan in de forensische psychiatrie en de GGZ. Waar ik 10 jaar als instellingssupervisor en begeleider van intervisie heb gewerkt. Ik deed onderzoek naar de ontwikkeling van teams, eigenaarschap en zelfsturing. Dit resulteerde in boek over Teams en het Teamraster, een spel voor teamontwikkeling en publicaties over Een krachtige leeromgeving en De kracht van ervaren.
Als leersupervisor was ik betrokken bij de opleiding Begeleidingskunde van de Hogeschool Rotterdam. Wil je meer weten over mijn ervaring en achtergrond? Bezoek mijn profiel op LinkedIn
De kosten voor supervisie en leersupervisie liggen tussen de € 100 – € 150 per uur. Dat is inclusief voorbereiding en BTW. Voor een aantal organisaties ben ik externe supervisor. Dan worden de kosten volledig door de werkgever vergoed.
Ik adviseer klanten hierover altijd in overleg te gaan met hun werkgever. Veel werkgevers willen investeren in de kwaliteit en het welzijn van hun medewerkers. Vaak zijn er CAO afspraken op het gebied van leren en ontwikkeling, een studiebudget of een fonds. Zelfstandigen kunnen de kosten aftrekken van de belasting.
Maatwerkoplossingen zijn bespreekbaar.