Spelen met werkelijkheid

NEE! dit gaat niet over de verkiezingen in de VS. Graag wil ik jullie aandacht voor de week van de vaktherapie. Een vakgebied waar ik lang met veel passie en plezier in hebt gewerkt. Als (psycho-)dramatherapeut in de forensische psychiatrie en als lichaamsgericht therapeut / PMT-er in de seksespecifieke hulpverlening.

De kern van vaktherapie gaat over ervaren en doen. Zoals exposure in een veilig geënsceneerde setting. Ervaring en lichaamsgerichte ervaringen opdoen. Vaak gaat het over emoties en gedrag. Deze leren uiten of juist leren beteugelen.

Overschakelen naar een ander vakgebied, naar supervisie, coaching en kon ik niet zonder erover te schrijven. Inmiddels zijn de boeken uitverkocht en heeft de uitgever toestemming gegeven de boeken vrij beschikbaar te stellen in een PDF. Ben je werkzaam als regiebehandelaar, vaktherapeut in de forensische psychiatrie of heb je te maken met cliënten en complexe trauma, misbruik of verlies. Wil je meer weten over vaktherapie, lichaamsgericht of ervaringsgericht werken in supervisie. Bezoek dan een van de activiteiten in de week van de vaktherapie. https://www.weekvandevaktherapie.nl

Ben je eerder een lezer dan een doener. Bekijk dan deze publicaties.

Ook beschikbaar de eerste uitgave van het EFP. Vaktherapie in de forensische zorg https://efp.nl/publicaties/vaktherapie-in-de-forensische-zorg

Heb je vragen over dit vakgebied of dit implementeren binnen je organisatie. Neem gerust contact op.